Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på TV

TTTTTT
VVVVVV

Se på TV
på TV se
TV se på

pe så VT
så VT pe
VT pe så

TV så pa
så pa TV
pa TV så

VT på sa
på sa VT
sa VT på

TTTTTT
VVVVVV




Fri vers av Petter Wingren
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-12 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Associerar till fragment av meningslöst tv-tjatter!!!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren