Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rykten kan lätt bli till lögner...


Utslagna bokstäver

Ord vi sällan kan plocka
lägger sig ändå i redet
ger de nödställda ett visst skydd

ord vi sällan kan genomskåda
skriver ändå till de utslagna
upplyftande inför spridna rykten

då allt inte bär sig bättre än så
går det bra att sia i sumpen
för att återge framtiden till gnagare

 


 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-13 17:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Eliminated letters, ja så gör media under...

"går det bra att sia i sumpen
för att återge framtiden till gnagare"

Just nu läser jag en bok från 1906 det heter "Skandinaviska halfön under unionens anknytningstid av Otto Sjögren.
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP