Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar kan rädda krakar


Piratens ego om sin skatt

Då jag föll i sömn
gav drömmen mig tillfälle
att ställa allt på sin spets

som piratens ego om sin skatt
eller då allt är på riktigt
då alla vägar är som små rökmoln

då drömmar kartlagts,
i denna stund
öppnades dörrar för krakar

kinder rodnades inför gränslöst språk
en fantasis tidsfördriv
det gav plats för handling

skratt i nattliga bubblor
längtan att lägga beslag på
ett försiktigt pudrande

en resa för sin egen skull
ett rum, lite blandat
både på gott och ont

det rara knöts ihop av förloppet
fogade sig bara med det bästa
som en glugg till verkligheten

syrets nattliga små andefjärilar
flög ut och in
till slut brast de i sin skörhet

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 2300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-13 18:03



Bookmark and Share


  AjBi
Vackert... fastnade speciellt för de tre sista raderna... bra skrivet.
2016-02-24

  aol
Underbart skaldat vännen blev så berörd dom sista raderna så fina
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP