Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Hon vågar inte le
orolig för att
inte kunna be om sanningen

hon vågar inte bege sig till djupet
av rädsla att det som hittas
är trasigt

hon vågar inte omfamna honom
säker på att svaret är det hon
alltid befarat

men det hon inte vågar är för
alltid i evighetens slöja förlorat..
sårbarhetens mod är hennes framtida lycka




Fri vers av Frida Andersson
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-16 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson