Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens tänkvärda 160216

Om Du är i en relation

där Du endast får "gå"

fast Du även kan "flyga"

så kommer Du en dag sakna känslan

av att få sträcka ut Dina vingar

och känna luften under dem

låt Dig inte begränsas

utan möt Den som uppskattar

Dina "promenader" men också lite "flax"

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-16 21:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt råd. Annars kommer man inte att må bra och vara lycklig.
2016-02-17

  Alysse VIP
Underbar text så finurligt skrivet!
Bokmärker
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP