Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker börjar klarna nu.


Utveckling i Kaos

När livet helt plötsligt tog en annan fart
Det jag trodde var så uppenbart
Du vet så där glasklart
Skrivet i stjärnorna
Etsat i sten

Inget med det stämde längre alls

Jag minns när insikten slog mig
Tog tag i mig och drog mig
Så många år av tomhet och sorg
Så ofantligt många tårar
Så Fruktansvärt många Dårar

Jag hade försökt att förklara
Berätta och övertala
Få människor att förstå
Beskriva vad jag såg
Det var som jag saknade ett filter
För va människor och världen uttryckte

De missförstod och sjukförklara

De var nära på att döda mig
Förstöra mig
övertala mig

Men jag finns igen
Jag är jag igen

Vi utvecklas ständigt och ställs inför förändring
Det skapar kaos men också en helt massa val
Den jag trodde jag var fanns nu inte längre kvar
Jag lämnade så mycket bakom mig
Gick vidare med ett helt annat bagage

Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra
Jag fick analysera och försöka förstå
Krypa runt i minsta lilla vrå
Lyfta på varenda sten
Gå tillbaks till varje minne
Jag har besökt varenda plats i mitt sinne

Först kom en fas sen kom en till
Det kan ta en stund
För de kommer några till

Hade jag kanske kunnat ventilera
Distansera bara en kort sekund
Fått tiden att kliva ur mig själv
Flyga en stund över och visualisera

Hade det kanske gått lite fortare

Men jag var redan sliten
Sprang i full fart
Hade tappat kontrollen
Kunde inte sakta ned
Hade slutat tänka klart
Hjärnan blev ofantligt slö
Det kändes nästan som jag skulle dö

Orden kom inte längre av sig själv
Tankarna vandrade lite som de ville
Känslor exploderade överallt i mitt sinne
Och jag tycktes inte ha nått minne

Det tog ett tag att lokalisera
Det gick ganska snabbt att eliminera
Jag slutade med allt som skapade stress
Det var lätt att det skapade en tristess

Men jag finns igen
Jag är jag igen
Minns du mig?




Fri vers av Miraqulix
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-17 21:30



Bookmark and Share


  Nellie629
vackert!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix