Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske att eftersom Bibeln skrev av män, de inte hade en aning om, på den tiden, hur en människa kom till. Exempelvis efter en snabbis i hissen, mellan två husväggar eller i pausen mellan två stenplattors skrivande?


Något litet om det märkliga




Med Adam's revben
eftersom varenda människa
som föds kommer

ut ur en
kvinna vilka föräldrarna
än är som

är denna människas
upphov, dagar, alldeles
oavsett yrke sedan.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP