Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens korg

Kroppens
korg

bär mig
blind och stum

ut i tid 
och rum

Kroppens
korg

jag bär den
när jag vårdar
dignande
trädgårdar

Kroppens 
korg

jag släpar 
genom sorgens
vintrar
och öknar

Kroppens
korg

den bär mig
över 
öppna hav

den läcker
som ett såll

utan
att gå
i kvav




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren