Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannade upp.

Stannade upp
vems värderingar fångade jag?

Inte var de mina
skulle jag gå undan, vara tyst?

Jag tog sats
glömde mig själv för en stund.

Ropade högt
ville att världen skulle veta.

Att alla människors
lika värde överskuggar jaget.

Jag var inte längre
den tysta vid sidan om.

Min röst hördes
starkare, höjd över bruset.

Orden jag skrev
förstärkte min styrka.





Fri vers av Ylvak VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-18 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten går mot frigörelse. Kraftfulla rader.
"Orden jag skrev
förstärkte min styrka."

2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP