Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöshetens komplex

Ett ljud som ingen hör,
en handling ingen gör,
som en färg ingen ser,
och som resultat som inget ger.
Ljusår bort väntar en frizon från hektiska tider,
Som gjort världen komplex, inåtvänd och allt för vriden.

Årstid av mörker sätter insidan utåt och utsidan in,
Skjuter kraften åt sidan precis som med din.
Från ljuset till mörkret finns tusen kontraster,
Perfekt som mönster men kommer med laster.

Tiden tynger mycket, river loss en blodig reva
Det är skillnad, på att existera och att leva.




Fri vers (Fri form) av Buttahfridafly
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buttahfridafly
Buttahfridafly