Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela himlen i en stjärna

Jag känner något mer med det,
om jag kunde förklara skulle jag gärna,
jag blir immun mot ensamhet,
du är hela himlen i en stjärna.

Föll ner från minnet,
en solig dag på sommaren
satt sig i sinnet,
blev aldrig likadan igen.

Kärlek och det praktiska,
är inte samma sak,
när nåt saknas i det faktiska,
blir bottenlöst och utan tak.

En dag så, blir tomma hjärtan granna
Vi ska då, hos kärleken alltid stanna.




Bunden vers (Sonett) av Buttahfridafly
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-19 18:52



Bookmark and Share


  Midnight
Du har verkligen ett fint sätt att uttrycka dig på. Fortsätt att skriva så fantastiskt som du gör!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Buttahfridafly
Buttahfridafly