Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri bild från I-net


Limerick – Golfspelare med handikap

 

En skelögd golfare från Turin
hade nog säkert valt fel disciplin.
För när han slog en swing
hände rakt ingenting
så att bollen kom aldrig till green.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 13:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så föreställer jag mig på golfbanan,
bollen flyger bakåt ;)
2016-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Mycket mera fin
detta med margarin
så breds en smörgås
och så det förstås
på banan är gräs så fin't.

(T. Det går att böja i tanken, vad som skall stå i banken, va lutor, om de inte e skutor oc segel, som annars e regel).
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson