Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk

Jag tar gärna den risken,
tårtbiten som som balanserar på för liten sked
raderna i Lindegrens mannen utan väg.
Det som faller utanför
får man plocka upp.
Men gott är det!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Göran Strömqvist
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 14:32



Bookmark and Share


    Anaisa
Gammal är äldst som man säger(sa).



2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist