Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlösande.


___________ GRÅT!


Tårar är heligt vatten som får själen att blomma...


© ORD & FOTO
DominiQue NVC Costa
22 februari
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

http://psychcentral.com/blog/archives/2011/05/29/7-good-reasons-to-cry-the-healing-property-of-tears/

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-22 11:43



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack mike, Let's cry... Den nya sättet att umgås? Så förlösande det vore?
Istället för de där maskerna som många släpar på, helt onödigt tunga ;-)

Nä lätta på trycket, så kommer solen upp igen, först regn, del Sol..

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-02-24

  mike irow
känner igen---
enastående tanke!!!
2016-02-24

  DominiQueen
Tack Marita och Elisabeth,
det skulle var fint med gråtyoga :-) så äkta möten det skulle bli, det finns ju skrattyoga så motsatsen skulle sitta fint..

Ha det gott fina Quinnor.
DominiQue
2016-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut är det så!
2016-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Förlösande, ja!
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen