Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våg

 

 

 

Det där
glittret i dina
ögon
som att du ler
när du sträcker
dig
följer jag med
blicken
din andning




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kozo
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-22 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt om havet!
2016-02-26

  Minkki VIP
havets andning, som lugnet efter stormen
2016-02-22

    ej medlem längre
modern hajko
under svallande täcke+
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo