Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godnatt.


Kväll igen.

Kvällen är trött och sen
månen hänger i snöig gren.
Stilla blinkar trötta stjärnor ner
mot himlen jag tittar och ler.
Tänker på mina kära
jag känner -ni är nära!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-24 21:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad fint att känna sina kära i stunden.
2016-03-07

  louisegirl
Jättefint skrivet
2016-03-06

    ej medlem längre
Så fint! Ja vi bär våra kära inom oss. Fantastiskt att det fungerar!
2016-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om det yttre och det inre!
2016-02-27

    Dan Myrbeck
Passar fint som Rimmad vers om
du vill.
2016-02-25

  Ljusletaren
Ljuvligt ordat/ kram
2016-02-25

    ej medlem längre
Naturnära och mycket vackert skaldat.
2016-02-25

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker rimmad vers.
2016-02-25

  Chawa VIP
Så fint! Som en liten godnattsaga.
2016-02-25

    ej medlem längre
Väldigt vacker text
Mvh annokas
2016-02-25

  Gisela Nordell
fin kvällsdikt med ömhet.
2016-02-24

  ULJO
Så fint målat i vinterkvällen
2016-02-24

  Knoparemoj
Hej,

Månen hänger på en snöig gren.
Så fiffigt. Bra.

Ha det så gott
Bosse
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP