Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

 

 

livet en dyrbar gåva

skört och bräckligt

vårda det ömt

men vad göra

när livet blir en kamp

mot det svåra outhärdliga

när krafterna tryter

och man inte orkar kämpa

man dras ner

i hopplöshetens djupa träsk

sträcker sig mot halmstrået

hur ska det kunna bära

en människas lekamen

jag håller hårt hårt

och hoppas på det bästa




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 10:07



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Det är en kamp, men hoppet om förbättring är en av våra viktigaste livsuppehållande krafter...
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP