Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om alla möten mella människor är möten mellan subjekt? Teckningen har jag gjort själv. Den är gjord med tuschpenna och lätt färglagd med krita.


Pluralisering.

Prekär, synes en kontext
ett subjekt, förutan verb
och objekt, ett predikament
ett tankens prekariat.

Första person, kroknar
kröker, i affekt, sig själv
in, i imperfekt, möter där
ja minns, din varma blick.
Predikatet fyllnar och ges
åter, färg och form, tar sats
och pluraliserar, två, subjekt!




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 13:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Helt makalöst!
Både text och bild
är fantastiska.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP