Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. DeviantArt


En princip

 

 

 

 

solstrålar dansar på snäckskalet

tätt håller det om jordens leende

de må falla av tyngdlagen

men tillsammans ändå

vid världens ände




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-25 16:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känns varmt och gott...
2016-03-02

  Ljusletaren
Snyggt uppstaplat och snyggt ordat/kram
2016-02-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldigt vackert diktat...ja det är en sann princip
2016-02-25

    Max Poisé
Wow! Bästa jag läst på länge!
Bravo! BM
2016-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Poesi målad i solsken, så varmt.
2016-02-25

    Dan Myrbeck
Fin princip - du kan utöka så du får ihop till thusen...!
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One