Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båten står i min källare.

Jag bygger saker. I källaren.
Som jag ska ta med mig till en buddhist.
Jag är så jävla trött på detta
förbannade hierarki tänkandet.

Du finns ju inte. Det är bara mina röster.

På vinden brygger jag 7 veckas vin.
Vin måste man ha med på resan - det står i ur boken.

och

Här sitter jag och pusslar samman min lans
av sammansatta kapsyler.

Jag ska resa på en jävligt lång färd, kommer
aldrig tillbaka. För jag är helt
övertygad. Noas ark finns - igen.








Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B