Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket villebråd

Älgen
bär nyckeln
i sin krona

där den 
vädrar
i skogsbrynslåset

in mot det
förtätat
fördolda
tillbaka

ut mot det
gränslöst
öppna
tillika

varje 
skogsgömd
sanning

har sin
uppenbara
motsats

över
solbestrukna
fält

älgen
sänker 
sitt huvud

sätter
hornet till
låset

flyter
i ärlig
exponering ut
över nejden

naket
villebråd




Fri vers av Petter Wingren
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-26 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren