Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall över

 

 

 

 

jag faller

drar häftigt efter andan

rycker till

det var bara en dröm

har börjat drömma oftare

om att jag faller

härom natten föll jag ur sängen

när jag skulle stänga av larmet

mitt i natten

och väckte min man

som undrade hur det gick

det är OK sa jag

och kravlade mig upp

i sängen igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-26 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP