Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MEST KÄRLEKSFULLA GÅVAN

DEN MEST KÄRLEKSFULLA GÅVAN

Livet är något vi delar
Precis som luften vi andas
Hur vi lever är upp till oss
Om det är bra eller dåligt

Livet borde vi ömt vårda
Vi vet inte när vi faller av pinnen
Lev och lev riktigt varje dag
Dofta på blommorna,sjung sången

Livet är något vi borde vara
tacksamma över
Tänk att just du tog denna vinstlott
Det är en otrolig gåva
Den mest kärleksfulla gåvan

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 334 gånger
Publicerad 2016-02-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj