Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tag

Ännu 
en dag
att forma
att formas av

nya förslag
mot gamla
nedärvda krav

stark eller
svag
jag griper
min vandringsstav

packar mitt
jag
med modet
att ge mig av

kärlekens
lag
och gåva
är dagens nav

med nya
tag
det fokus
jag lever av

trots kalla
drag
och vetskap
om egen grav

ska denna
dag
få fråga
mig vad jag gav




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-28 08:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att våga leva, men se döden i vitögat, och ändå bruka dagen. Så tolkar jag din tänkvärda dikt.
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren