Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt som bygger på ett taktbundet ordflöde, lyrik. Jag älskar att skriva så. Bland annat...


Innan du vaknar

Du sover
med blicken
mot drömmen
Jag tänker på dig
hur du andas
mot mig
Hur jag svarar
utan att veta
Hur hela jag
blir ett svar
Du sover
jag saknar
din ändlösa hud
som täcker
allt som är du
Jag vill vila
min hand
på ditt hjärta
och sakta ska
du vakna mot mig
och innan du öppnar
din blick, dina ord
ska du fyllas
av värmen från mig




Bunden vers av Den skrivande tysta
Läst 539 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-28 11:32



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En dikt fylld av värme och kärlek.
fint
2022-04-10

  Solstrale VIP
Den var fin!
2019-01-28

  Urban Arisag
Favoriten. So far <3
2017-08-06

  Carl-Johan Bachofner
Åh vad vacker kärleksdikt. Det finns verkligen fördelar med jag-form. Levde mig in i läsningen. Tack!
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta