Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma i staden

Jag håller staden
i min vänstra hand
med den högra
tar jag mig fram
Utan att bära
på något
och varsomhelst
slår jag rot




Bunden vers av Den skrivande tysta
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-28 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta