Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

 

 

 

han var en väldigt blyg ung man

rodnade av förlägenhet

när han läste kärleksdikterna

på Poeter.se

gömde sig bakom figurerat namn

utan foto

ändå denna känsla

som om någon såg honom

men han fann en inre längtan

att läsa dikterna

det kändes så gott efteråt

när han tillfredsställt sig själv

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-28 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP