Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid två (c:a)


Förutsättningarna är en trasa
som dammat stjärnornas galaxer
under otaligt sömnlösa nätter
och förväntningarnas tumavtryck
på linsen på det amatörteleskop
som står längst inne i garderoben:

en absolut nollpunkt -
och Sangria för två






Fri vers av Coeur de verre
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-29 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre