Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den obefintliga kyssen

orkar inte spela spel
ditt spel
inte jag
öppna kort
jag håller mig undan
jag är tyst
bara väntan på ett
PIP
Ett sms
en fråga
varför dröjer du
vad är du rädd för
jag har inga ESS i rockärmen
Inga planer
jag vill bara ha mer av det du gav
Ingenting
En sluten mun
Ett
Vi hörs
Men vi hördes aldrig.




Fri vers av brummelisa
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 10:13



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
aj!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

brummelisa
brummelisa