Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är borta... depressionen

Som att allt jag en gång var är borta
det var det jag alltid ville
att det ledsna skulle försvinna
att depressionen skulle släppa taget om mig
Nu är alla bitar på plats
Jag har hittat en hälft
fått fast jobb
fint boende
bra ekonomi
barn, utbildning och bil
Jag är fri
jag har alltid jag någonsin velat ha
men allt känns segt och trögt
Inget längre att längta efter
inget att kämpa för
jag har allt
NU.
(jag hade hade allt, nu är hjärtat i tusen bitar igen, fast med åren blir det bara 10)




Fri vers av brummelisa
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brummelisa
brummelisa