Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt dog den där kvällen

Solsken
Nyklippt gräs
en fotbollsmatch
du ville vara med
MIG

Jag ville hem
frös så jag skakade
du ville inte värma
MIG

Istället hem till dig
Jag ville ha närhet
Du ville ha sex
Använda mig
Vi utnyttjade varandra
fast med olika mål i sikte

Jag ringde en kväll
du var upptagen
ensam
ville vara
utan krav
Utan
MIG


Jag ville ha närhet
En känsla av hud på hud
och låtsas som om det var du och jag
men när du svarade i telefon var du kall
du ville inte ha sex

förstod jag vad jag för dig.




Fri vers av brummelisa
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brummelisa
brummelisa