Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig för den jag är

 

 

ännu en stor artist har gått ur tiden

Josefin i Ainbusk Singers

vi minns hennes mjuka röst

hennes varma själ

hon rycktes bort alltför tidigt

så många år kvar att leva

men ödet ville inte så

vi minns dig Josefin

änglakören sjunger för dig

sina vackraste sånger

där du sitter på ett moln

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin text!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text till en älskad artist!

Har bara sett och hört dem en gång, i en kyrka, magiskt.
2016-03-01

  S-E Forslin/same
Att älska Dig för den du var,
Josefin,
gör alla vi
som följde Dina spår ...
vi följer dem alltjämt
famlande efter Din värme ...
men nu fryser vi
trots alla värmande minnen.

Oglömd blir Du aldrig ...
Vila Välförtjänt.

s-e f
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP