Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsvillkor

 

 

det kan hända
att jag håller andan tills


jag kommer ut

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-01 13:52



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
andlös jagar jag tankarna som fria flydde in i ditt ojämförliga universum
2016-03-24

  Eva Langrath VIP
Andlös överlevare.
2016-03-03

  RitaBrunner
Hoppas du är ute nu och går inte in igen ;)
2016-03-02

  Jaseph
Underfundigt hoppfullt!!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att läsa mellan raderna!
2016-03-01

    ej medlem längre
vi kan turas om att hålla den
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP