Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du har vägarna förbi ...


Poesikväll 21 mars




Fri vers av Rise Little One
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-01 14:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det hade varit trevligt, men jag bor för långt bort...:-(
2016-03-02

    Dan Myrbeck
Bra idé att informera
mera!
2016-03-01

    Max Poisé
Kanske! Skulle vara kul! Kalendern är min största fiende :-)
2016-03-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh i min födelsestad
bara jag såg annonsen
blev jag glad... Lycka till!
2016-03-01

  Ljusletaren
För långt bort! Lycka till med dina uppläsningar eller vad ni gör denna kväll
/ kram
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One