Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vilja

Min vilja
en tillgång
eller stoppkloss

gäller
att skilja
dom två åt
förståss

en flugskit
blir annars lätt
en elefantkoloss

när vi irrar
hit och dit
i rädslan
för att klanta oss

min vilja
är en tillgång
en vild
och vacker sång
som bara väntar
på att komma loss
än en gång

i ett syskonvi
där vi stärker oss
i det gemensamma

fast vi har
olika världsbild
olika pappa
och mamma

bättre kan det
knappast bli




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren