Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol är mitt nya rep

Kan vara en hel familj
i ett kök
med vodka i vanilj
i ett stök

Eller gröna ovala tabletter
Ekande lika gröna ovala toaletter

Luften är fri
säger polarens barbari

tinitus död berusad känslor oerhörd
blended blandand samt nästan förstörd

öl
söl

bedrövligt lider strider en tapper
behövligt kring alla dessa polis papper

eller
som

När behovet gäller - använd mig
som tork

vad rimmar på tork
edet
samvedet - på turborgsvenska.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-02 01:46



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Mörka sanningar vill vi alla blunda för, men en god poet upplyser oss om sanningen, men om sedan människorna tar sig till den, det är den stora frågan.......
2016-03-06

  ULJO
ALKOHOL ÄR I GRUNDEN BARA NEGATIVT MEN TEXTEN ÄR DOCK BRA.
2016-03-02

    Max Poisé
Kul ordsammansättningar och schysst tempo. Bra text helt enkelt!
2016-03-02

  Marianne Räf
Du har redigerat denna, såg jag.
Med bra resultat ! Men, gillar ej
titeln !!! För negativ å mörk!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B