Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET MÅSTE FINNAS EN MORGON EFTER

DET MÅSTE FINNAS EN MORGON EFTER

Det måste finnas en morgon efter
Om vi kan komma igenom natten
Då har vi en chans att hitta solskenet
Låt oss fortsätta att leta efter ljuset

Kan du inte se morgon efter
Den vänta på oss bakom dörren
Låt oss gå över bron tillsammans
Och hitta ett ställe där vi kan överleva

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-02 12:10



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Fantastiskt vackert!
2016-03-03

    Je suis
Vacker
2016-03-03

  M:tin
Fint!!!!!!
2016-03-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
För många finns det bara "dagen efter"
2016-03-02

    Jonahs
Fint och hoppfullt.
2016-03-02

  Bibbi VIP
Starkt.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj