Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums ensidiga oändlighet


Endast i fallet
i bottenlösheten
när de becksvarta tankarna
gripit tag

fastslås igen
detta kärnlösa faktum
om universums oändlighet

En resning
av egen kraft
från detta intet
och en sträckt rygg
vittnar måhända
att det är takhöjden
som egentligen är
pudelns mörka kärna:

ännu en bula i skallen








Fri vers (Fri form) av Coeur de verre
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre