Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/p e o t r i c u m .......


Själslig ---- vånda






























nätterna blåste in



kylan



i rysningarnas



lila-blå frustrationer,







enkom




för det att




hon bara ville,





ville allt, hela tiden jämt.









men livet ville - annat,












verkligheten




kröp under sängen




rasslade på vinden,



stod kvar i garderoben.







varför kunde hon inte?





varför kunde hon inte



- berätta?






barnen skulle nog förstå,



döttrarna säkerligen,



men gamla mamma och pappa?






det var mycket hon kunnat



korrigera i livets bokslut,






men inte - detta.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-02 15:47



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vibrerande välskrivet om känslan/ känslorna som vi "dras med" bara inom och för oss själva. Tack!
2016-03-04

    Jonahs
Fint berättat om denna vånda,vissa val stannar inom.
2016-03-03

  Ingrid Trolle
En mycket stark text som griper
tag i hjärtat. Att korrigera detta
får mig nästan att gråta.
Mycket elegant har du
synliggjort våndan.
2016-03-02

  Respons VIP
Kan inte låta bli att tolka "stod kvar i garderoben" som en nyckelmening.
2016-03-02

  Tabac VIP
Vill inte korrigera ngt i livets slutskede möjligen korrekturläsa...
2016-03-02

    ej medlem längre
Själslig vånda som känns. Kylan som tränger in överallt.. Man undrar vad som hänt.
2016-03-02

  me_we
Stark text! Få rader som får mig att tänka på alla själar som kanske skulle kunna hitta ro av att våga berätta.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden