Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne blott


minnena ser dig


du ser spegeln
i spegeln ser du minnen
ni ser på varann
minnena och du

en gång var minnena du
när du var du


nu är nu
du är du

du nu alla minnen i dig
annorlunda än då

blev minnen då
då var då och nu
ännu inte

nu är nu

och redan då


stanleyrydell.nu




Fri vers av Stanley Rydell
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-02 16:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärd text om
vårt jag som är i ständig
förvandling
2016-03-10

  Jan Widströmer VIP
Labyrintiskt, tänkvärt, existentiellt
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Stanley Rydell
Stanley Rydell