Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran



Undrar om du undrar
om jag undrar om du
undrar om jag undrar
om du skulle ringa mig
och fråga om jag har
en fråga vi kunde undra
över tillsammans som
jag undrat över det är
vad mina undringar
handlar om underligare
än så är det inte förvisso
förunderligt eller

bara förundran




Fri vers av Stanley Rydell
Läst 288 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-08-30 14:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig text - ja, tänk så mycket undran - ibland är det bättre att fråga för att stilla sin undran . . .
2022-05-07

  Solstrale VIP
En god lek med orden, och om kommunikationslängtan...
2021-12-07

  Anya VIP
Jaa du, det kan sannerligen bli komplicerat i det sociala spelet....tänker jag. Precis så här funkar det ju.
2021-09-09

    Sefarge VIP
Gillar det härliga
Underfundiga
Med ord som
går rundgång
I ett djupt
Mänskligt
Tema om
att kunna
ta emot o
ge,utan att
rädd behöva
förlora sig själv?


2021-09-02

  Monica Lindgren
Man får läsa flera gånger för att hänga med i all undran! Trevlig text och klurig!
2021-08-30

  Peter G VIP
en härlig tungvrickande ordlek där kreativiteten med orden är i centrum! läser med förundran och ett stort leende!

väldigt bra!
2021-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig och klurig dikt om undringar, något som människan ofta funderar över. Jag har alltid haft många undringar.
2021-08-30

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text att läsa långsamt med tankens klarhet.
2021-08-30

  ULJO
Undrar om du får ett svar från undringarnas fråga.
2021-08-30

  Sparvögat VIP
Jag undrar om du undrar om vi undrar över samma undran…
Jag ler i förundran över din labyrint av undringar…
2021-08-30

  Jan Widströmer VIP
Förundran är en nåd.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Stanley Rydell
Stanley Rydell