Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om livet och döden / pianostycke "marks of time"


tiden

det som är nu
var då

tiden sprider sig
genom vår kropp
ett virus som
gör oss sjuka
svaga
trötta
tar likt en parasit
all vår energi

det som var
jag
du
vi
dom
oss

allt vi gjort
allt vi var
tynar bort
lämnar till slut ett minne kvar
som drunknar
i tomhetens
oändlighet




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK