Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet bäst

 

 

 -- Du ska då alltid va' en sån där Messerschmitt!

-  Du menar Besserwisser. 

- Det sa jag ju!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 16:41



Bookmark and Share


    MichaellQ
Hahaha! Gillar ;)
2016-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Värst är de som är avundsjuka på alla som verkligen vet saker.
2016-03-03

  S-E Forslin/same
åååhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP