Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klang

Skriv 
med dina
ögon
din sång
på min kind

din röst
på min panna

melodin
på min rygg

jag är
utbytbar

kyss
näthinnans
notvärden

helnots
ögonlock

pupillen
en fjärdedel
åttondelsfransar

iris
sextondels
färgpalett

låt klang
bli kropp

andas
din halvnots
tystnad

i fotvalvs
akustik

jag är
unik




Fri vers av Petter Wingren
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om rytmen i denna!
2016-03-06

    ej medlem längre
Slutresultatet blir så fint när du bollar med orden!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren