Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasaloppet

I Vasaloppet döljes ingen kula
man stavar fram bland andra blåa gula
och folk från bortomländer som en smula
vill pröva vallan under skidans sula
i fredlig kamp och orons tid
och gläds åt ett gemensamt glid.




Bunden vers av Göran Strömqvist
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-03-04 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten glider fram som om grundad med blå SWiX valla, härligt
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist