Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko från förr

I början debatterar vi samma sak,
men i slutet tar det till knak.

Du skanderar utrotning, utrotning, utrotning.
Folkmordets lottning.

Oh Fru Fortuna, den här gången behöver vi
ingen urna. Visst har det verkligen börjat
surna.

Dagens dödsruna.




Bunden vers (Rim) av Jörgen Carlberg
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-03-04 17:58



Bookmark and Share


    Jörgen Carlberg
Min föredetta hyresvärdinna som jobbat inom kriminalvården hela livet..
2016-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Vem är det som skanderar "utrotning"?
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Carlberg