Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av tidens få...

En gammal unken profet
sitter tyst och blekfet i
sin förnedrande ensamhet.

För en gång, han blev förgiftad
så han på sig sket. Åh, arma gud
vilket förbannat klet.

Glad han var endå, trots allt i
sin egen död han kunnat stå.

En av dom lyckliga få, som
faktiskt spådde i fridens å.

hå hå, hå hå

nå?




Bunden vers av Jörgen Carlberg
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-04 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Carlberg