Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse över förgänglighet o förändring - om man finner dikten trösterik eller deprimerande är väl en smaksak... :-)


Av jorden är vi komna

Av jorden är vi komna,
jord ska vi åter bli.
Den sista gång vi somna,
till jord förvandlas vi

och blandas med de andra,
som också blivit jord.
Så blir vi till varandra
- en resa utan ord.




Bunden vers av Annika Knutsson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 22:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart!
2016-04-11

  claes fredelius
trösterik
sjunger du den?
får man höra?
2016-03-24

  Knoparemoj
Hej,

En skopa jord ska symbolisera
denna jord. Allt är förgängligt.
Resan över floden den gör vi ensam.
-en resa utan ord. Bra

Ha det gott
Bosse
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Annika Knutsson
Annika Knutsson