Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa haikudikter är mer korrekta, enligt alla regler (är medlem i Sv Haikusällskapet, där man lär sig sånt) än i Haikumix 1.


Haikumix 2

Barnen hoppar hage
tills regn löser upp leken
och kritstrecken

Tältsemester.
Gransus, vågskvalp
stör min sömn

Hackspetten
hackar hål på
tystnaden

Seg konferens.
Utanför fönstren
skriar måsar

I bokmalens trädgård
blommar krokusen
obemärkt

I gamla kvarnen
syns ingen skillnad
på mjöl och damm


Grått,
brunt
- vårvinter

Denna haiku skrevs hösten 2015:

Flyktingströmmarna
upphör plötsligt
- reklampaus






Bunden vers (Haiku) av Annika Knutsson
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
här finns några pärlor! den sista och fyran från slutet tycker jag särskilt mycket om! tack.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Annika Knutsson
Annika Knutsson