Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här får ni äntligen förklaringen till vad som egentligen pågår när transformationsprocessen river och sliter i kropp och själ... :-)


Transformationsprocessen, i sammandrag

Någonting som sjuder
likt en smaskig sås!
Kaostoner ljuder
och kan ej förstås!

Under alltings yta
tillreds även vi
- något nytt ska bryta
sig som fågeln fri.

För detta, kära ni,
är alkemi.




Bunden vers (Rim) av Annika Knutsson
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Knutsson
Annika Knutsson